torstai 26. huhtikuuta 2018

R.i.p ZoellaAlmond's Zoella Elizabeth 20.12.2015-26.4.2018

Erittäin surullisin mielin joudun ilmoittamaan Zoen poissa menon:(.
Zoella oli taistellut poskessa sijaitsevan paiseen kanssa jo vähän yli 2 kk ja se päätyi kohtalokkaaksi. Vähän yli viikko sitten paiseen uudelleen tyhjennyksessä saimme tietää, että paise oli mennyt luuhun asti ja se tulisi takaisin.
Ensimmäisen tyhjennys kerran jälkeen ainoa ongelma oli, että paise hieman mäti, muuten oli pirteä ja söi, mutta yhtäkkiä Zoe ei oikein syönyt ja oli apea. Edes uudelleen tyhjennyksen jälkeen se ei syönyt normaalisti, söi jotain, mutta tukiruokkia kuitenkin piti. Zoe ei ollut myöskään täysin oma pirteä, energinen, kuikutteleva itsensä ja varmaan oli jonkun laisissa kivuissa, joten eläinlääkärin kanssa tulimme tulokseen, että on parasta päästää Zoe pois.

Zoella, Zoe, Zo, Zozo, Zoze nimiä oli monta ja ikävä on kova!♡
En koskaan ajatellut, että ensimmäisenä joutuisin luopumaan toisesta nuorimmista marsuistani. Niin harmi joutua lupumaan siitä noin nuorena.Ensimmäinen oman lemmikin menetys siis:(.
Lemmikkien omistaminen tuo niin paljon hyvää, tämä on se ikävä puoli.

Zoella ei ehkä ollut näyttelyiden pää tähti, mutta sitäkin ihanampi lemmikki. 'Luotto marsu' niin kiltti, utelias ja energinen pienestä pitäen, jos tuttu tuli kylään ja halusi pitää marsua sylissä Zoe oli varma vaihtoehto!
Dahlian ikuinen paras kaveri myös!♡

Kovasti kaipaamme jo Zoellaa Dahlian kanssa♡.


You will forever live in my heart my sweet forever pet♡☆

2 kommenttia: