keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kuulumisia!!

Moikka!

Ohhoh, ompas viime postauksesta vierähtänyt aikaa!
Postauksen aikana tulette ymmärtämään miksi tänne ei ole tullut päivitettyä, vaikka mitä on tapahtunut!
Postaus on sen takia aikas pitkä!

Aloitetaan nyt vaikka yhdellä pää-syistä, sairasteluista.
Jos insagramiamme seuraa tietääkin, että Zoella on nyt sairastellut kunnolla.
Zoellalla ei ole oikeastaan tätä ennen meillä ollessa ollut mitään sairastelua, mutta tuli sitten kerralla kunnolla! Tosiaan Zoellalla tuli aika suuri paise oikeaan poskeen ihan parin päivän aikana. Se myös meni tosi huonoon kuntoon tosi äkkiä. (Aiheesta tulossa erillinen postaus, kun tämä paise episodi on kokonaan käyty, jossa kerron kaikesta tarkemmin!)
Zoe ei syönyt hirveästi ja syönti oli vähän vaivalloista. Se oli muutenkin aika apaattinen ja vaisu. Ei oma itsensä.
Kävimme sinä iltana päivystyksessä, jossa saatiin lääkkeitä ja jo seuraavana päivänä paise tyhjennettiin.
Paisetta käskettiin puhdistamaan Betadine liuoksella, mutta noin 1.5-2kk myöhemmin (eli suurin piirtein nyt)  se ei ole vieläkään täysin lähtenyt.
Haava jätettiin auki ja se vieläkin vähän mätii, vaikka ei ole enää kasvanut.
Käytimme sitä eilen uudestaan ell ja siellä paise röntgettiin, se ei ollut onneksi mennyt leukaluuhun asti ja kuulemma näytti hyvin paranevalta &, että paisetta on vain vähän jäljellä, vaikka sillä kestää aika kauan parantua. Haavan kohdalle laitettiin jonkinlaista puhdistus salvaa tms.Jatkamme puhdistusta, lääkitsemme marsua taas ja toivomme parasta!

Dahlia myös ehti vuoden tauon jälkeen tähän väliin sairastaa hengitystietulehduksen, josta se nyt on kuitenkin parantunut!

Vuosi alkoi siis valitettavasti marsujen sairastelulla, sen olen kyllä todennut, että sanonta 'eläimetön on huoleton' onkin kuin onkaan totta!:[

Muilla marsuilla menee kuitenkin hyvin!:) (kop,kop)

Marsut saivat yhtenä joululahjanaan happy bunny club boxi tilauksen ja näitä tulee siis joka kuu! Eli sisältö tulee yllätyksenä ja olen kyllä tykännyt! Ja niin on myös marsut!;)
Tässä yksi laatikko!


Kuten viime vuonna ole myös alkanut kasvattaa marsuille yrttejä! Viime vuonna basilika ja minttu eivät kasvaneet ollenkaan ulkona joten osan kasvatus alkaa jo sisällä tähän aikaan vuodesta!
Nyt kasvamassa on:persilija, tilli, basilika ja minttu tulossa, kunhan sitä löydetään!
Tässä pari kuvaa niitten aluista.


Nyt alattekin olla aikalailla ajan tasalla! Yritän nyt taas kirjoitella useammin, että ei tulisi tämmöisiä pitkiä välejä!

Kevättä (joka ei ole kyllä saapunut vielä pohjoiseen) ja kesää odotellessa!

Ensi postaukseen!:)


                       -Emilia ja marsut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti