tiistai 21. marraskuuta 2017

Päivä marsujen näkökulmasta!

Moikka!

Tällä kertaa me marsut kirjoittelemme tänne blogiin, pitkästä aikaa!
Aiomme kertoa meidän päivien kulusta!


Aloitetaan aamusta!
Aamulla me saadaan tuoreruokaa ja yleensä pellettiä (jos ei aamulla niin illalla pellettiä), johonkin aikaan sillä mehän emme tiedä kellonaikoja!
(Zoe) En kyllä ymmärrä mitä tuo omistaja höpöttää, että emme voi saada jokapäivä herkkuja, kun kuulemma lihomme liikaa!
 -_- Ja minä vielä muka syön Dahliankin herkut! (Shh älkää kertoko D:lle)
Aamulla tuoreita tulee kyllä turhan vähän, voisi olla kyllä 5 x enemmän! Samaa mieltä on kaikki!
Ja vielä kädestä haluavat antaa, eikä se tietty missään nimessä käy, vaan pitää laittaa pystyyn kunnon vetomatsi missä me tietty aina voitamme!!
Vedetkin aina vaihdetaan joko aamulla tai illalla, mistä Zoe on tyytyväinen sillä se juo aina kaiken veden!

Päivä.
Päivällä tykkäämme löhöillä kopeissamme, syödä ja kuikuttaa erityisen kovaa, kun omistaja yrittää tehdä läksyjä! Hauskaa puuhaa!

Iltapäivä /ilta.
Iltapäivällä meitä yleensä pidetään sylissä tai annetaan juosta lattialla tai joskus jopa kumpaakin! Mahdottoman rankkaa tämä marsun elämä!!
Osa meistä tykkää olla sylissä ja osa taas ei yhtään. Minä (Kaneli) tykkään juoksennella sylissä ja hyppiä pois, joskus on kyllä kiva vain ollakin. Viima taitaa olla samaa mieltä.
Yläkerran Zoen mielestä taas sylissä olo on parasta ikinä! Dahlia taas tietää saavansa aina herkkuja ja on siitä innoissaan, tosin jos kaikki huomio ei ole hänessä pitää vähän näykkiä omistajaa, muistuttaakseen, että kuningatar on täällä!
Mayn mielestä taas ihmiset ovat aika järkyttäviä olioita ja on aina aika jännittynyt, kaverin kanssa tosin helpompaa. Mutta kyllä Maykin joskus lämpeää, siinä vaan kestää, eikä ole niin peloissaan.

Illalla häkkejä myös putsataan jos sinä päivänä on putsaus päivä.

(Viima)Sitten taas meidän lemppari aika eli orj- kröhöm omistajat tuovat iltaruoat ja kun olen ne syönyt kiidätän Kanelin ja Mayn kupeille vähän syömään lisää!

(Dahlia) Minut ja Zoet pitää jopa erottaa syönnin ajaksi sillä tuo pikku riiviö tulee ja syö kaiken ruokani!-_-

Yö.
(Viima)Yöllä suurimmaksi osaksi nukumme, mutta pitäähän sinne vähän mahduttaa kuikutusta ja rallia juoksemistakin! Ja May ei tietenkään saa olla lempi mökissäni, joten se pitää ajaa sieltä pois ja Maybabyhän huutaa, kuin palosireeni, luultavasti herättäen kaikki. Hienoa!-_-


Tässäpä kerroimme päivästämme, olisi kiva kuulla muidenkin kuikkujen rutiineista! Kertokaa jos tykkäsitte ja haluatte meidän kirjoittavan lisää tänne blogiin!:)   
                          -Marsut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti