perjantai 20. lokakuuta 2017

Onko tämä blogien loppu?

Moi!
Taas aika erilaista postausta. Yleensä en koskaan tuijottele blogin lukemis arvoja, mutta vähäiset lukemiset ovat pistäneet lähiaikoina silmään. Lukemisia tulee yli puolet vähemmän kuin blogin alussa jolloin postaukset olivat lyhyempiä, kuvat huonompia ja kirjoitustaidot myös huonompia. Kommentoikapas jos täällä on enää ketään blogin alkuaikojen lukijoita! Muutenhan tämä ei minua haittaisi, mutta käytän paljon aikaa ja vaivaa hyvien postausta tekemiseen ja kukaan ei sitten lue niitä:/. Voin nyt sanoa, että edellisessä postauksessa on 2 viikon jälkeen 9 luku kertaa... Ei ole koskaan ennen ollut näin vähän...Joka postaus ne menevät alas päin.
Tein ig kyselyn jossa kysyin haluaisitteko enemmän vai vähemmän postauksia ja kaikki yhtä lukuun ottamatta sanoivat enemmän. Kuitenkin kun teen postauksia harvemmin lukuja tulee enemmän = kaikki ehtivät lukea ne ennen uutta postausta. Joten en näe syytä postata useammin jos luku kertoja tulee sitten 4.

Pari muutakin bloggaajaa ovat tuoneet aiheen esille. Kuten jo sainoin itse laitan paljon panostusta blogiin ja sen sisältämiin kuviin joten on harmi jos vain pari sitä lukee. Itse en ole ajatellut blogia lopettaa sen ollessa kuitenkin kivaa.
Itseä vain kiinnostaa ovatko blogit todella menossa alamäkeen kiivasta vauhtia?

Vai onko homma niin, että täällä ei vain tule mielenkiintoisia/hyviä postauksia? Laittakaapa muuten kommenttia siitä mitä haluaisitte täällä lukea!!                     -Emilia ja marsut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti