sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Sairasteluja, näyttelyitä, päivittelyjä!

Moi!Juuri kun pääsin sanomaan, että tulen postaamaan useammin missasin pari viikkoa!:/ Noh, nyt on jo pari etukäteen kirjoitettua postausta joten eiköhän niitä ala taas tulla!

Alkuun TAAS sairasteluista ja tällä kertaa vähän vakavammista sairasteluista kyse.. Jos seuraatte instagramiani (@unelmastatuleetotta) tietäisittekin, että avasin tätä tapausta siellä jo vähän. Kanelilla siis petti jalat alta täysin yhdessä päivässä ja tilanne ei näyttänyt hyvältä. Kaneli raahasi jalkoja perässä, ei laittanut yhtään painoa niitten päälle ja vaikuttivat olevan kuin puoli halvaantuneet. Kun Kaneli lähti eläinlääkärille olin 99.999999% varma, että ei se sieltä takasin ole tulossa. No jollain 0.000001% mahdollisuudella Kaneli palasi ja oli saanut jonkun piikin (en muista mikä nyt oli) ja seuraavana päivänä oli kuin uusi marsu! Vaikka Kaneli palasiksi olin edelleen valmistautunut sen menetykseen sillä tilanne ei ollut todellakaan hyvä. Siitä eteen päin on ollut tie vain ylös päin! Nyt Kaneli kipittää normaslisti iloisena häkissä, kannatti se yksi yö vielä katsoa onko paranemiselle toivoa! Syyksi siis löytyi nivelrikko ja jos Kaneli menee uudestaan tuohon kuntoon, noh tiedätte kyllä miten sitten käy... Mutta ei mietitä sitä nyt vaan iloitaan, että Kaneli vielä kuikuttaa iloisena itsenään häkissä!:)

Seuraavaan asiaan!
Jotenkin sitä on taas palattu näyttelyiden pariin:D. Noh, en nyt kuitenkaan viitsinyt jättää marsuja häkkiin, kun näyttelyitä nyt on. Maybaby kävi siis 15.7 epjyn näyttelyssä jurvassa! May on edelleen erittäin arka ja ei tottunut näyttelyihin muihin marsuihini verrattuna, joten May lähti enimmäkseen hakemaan kokemusta. Tälläkin kertaa aika samanlaisilla tuloksilla. Pet tuomari oli tykännyt Maystä ja näin ollen se sai 96.5p. Avointen luokan voittaja ja kuma. Jos muistatte May onnistui katkaisemaan kyntensä noin kuukausi sitten ja siitä kyllä huomaiteltiin. Toisessa uml May oli paras 2! Toisessa taas...Noh ei niin hyvin. May ei ollut aivan elämänsä kunnossa sillä merkitkin ovat vähän haalistuneet + tuomari oli super tiukka, mutta saipahan ainakin kokemusta!

May on ollut meillä muuten nyt melkein tasan vuoden! Whaaat?!! Ihan hullua!

Täällä pohjoisessa on ainakin tähän mennessä ollut erittäin sateinen kesä ja näin ollen marsut eivät tietenkään ole päässeet hirveästi ulos. Toivottavasti loppu kesästä sää tsemppaisi ja olisi lämmintä ja sadetonta!

Tässä nyt varmaan historian pisimmät selostukset, onnea jos selvisit tänne asti!:D
Kiitos lukemisesta, jos on postaus toiveita niitä voi toivoa kommenteissa tai instagramissa  (@unelmastatuleetotta) direct messagella!


                              -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti