keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Nordic championships behind the scenes!!

Moikka!Tänään tulee erittäin erinlainen postaus!
Olen nimittäin tänä vuonna Nordicin toimikunnassa! Ihan ekaksi niille jotka eivät tiedä mikä on Nordic championships. Nordic on marsujen pohjoismaiden voittaja näyttely joka järjestetään neljässä eri maassa joka vuosi erissä. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Tänä vuonna Nordic järjestetään Suomessa, Oulussa. Näyttely on 2-3.9.17.
Näyttely ei ole koskaan ollut näin pohjoisessa ja näin ollen saimme aika negatiivisen vastaan oton näyttelyn paikan sijoituksesta. Toivottavasti näyttely pääsee yllättämään niitäkin jotka sitä eivät odottaneet!;)

Olen siis tänä vuonna näyttelyä myös järjestämässä!
Täällä Oulussa on ihan mahtava tiimi näyttelyä järjestämässä ja näyttelyä on alettu järjestämään jo tämän vuoden alussa!
Nyt pääsette siis näkemään mitä tapahtuu ison näyttelyn kulisseissa ja mikä prosessi on näin isoa näyttelyä valmistaa! Tulen tekemään aiheesta useita postauksia , jotta pysytte kärryillä. Jokaista yksityiskohtaa tuskin voin jakaa, mutta se lienee itsestäänselvää;).

Itse olen siis koristelu vastaava ja saattekin kuulla omasta jobistani eniten täällä. Suunnittelut ovat alkaneet jo kuukauden päivät sitten, vielä ei tällä osastolla olla saatu hirveästi aikaan, mutta pian alkaa niittenkin teko.

Voisi aloittaa sillä, että en kyllä koskaan uskonut näyttelyiden järjestämisen olevan näin monimutkaista, oikeasti vaikeaa. Ensinnäkin näyttely paikkaa etsittiin viikko tolkulla kunnes vihdoin sopiva löytyi.  Työtä on ollut Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta tuleville saada reitti ohjeet, millä voidaan matkustaa mistäkin tänne, valita mistä ruoat tulevat, miten pysytään budjetissa, mikä on aikataulu, aivan laidasta laitaan kaikkea mitä voi kuvitella siis. Itse en nyt näitä hommia ole hirveästi tehnyt, mutta kaikki ollaan yhdessä niitä pohdittu.

MarsuKAAOS toimii myös koko kesän. MarsuKAAOKSEEN kuuluu siis ilmaisia marsu tapahtumia pitkin kesää, mm marsu picnicejä, eläinkauppaesittelyjä, petware kutsut ja muuta mukavaa! Kannattaa seurata MarsuKAAOS:ta Facebookissa, siellä lisää tietoa MK:sta! :)

Tässä taitaakin olla ensimmäinen Nordic postaus käärittynä, kertokaahan ihmeessä onko tämmöiset postaukset kiinnostavia ja oletteko tulossa Nordiciin!                            -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti