torstai 1. kesäkuuta 2017

Kuulumisia (taas)

Moi!


Kaksi kuulumis postausta peräkkäin, kuulumatonta!:D
Mutta nyt ei ole tullut vähän aikaan postausta ja on päivittelyjäkin niin tässäpä taas tulee!

Tosiaan postausta ei ole tullut vähään aikaan ja olen odotellut hyviä ilmoja jotta marsut pääsisivät ulos ja niitä ei ole joko ollut tai, kun on ollut ei ole ollut aikaa viedä ulos:/. Ajattelin siis seuraavan postauksen olevan 'marsut ulkoilemassa' postaus. Lämpimiä ilmoja (tänään satoi lunta...) ja aikaa odotellessa tulee tämä!

Asiasta toiseen! Taisimpa juuri viime postauksessa sanoa, että marsut ovat pysyneet kauan terveinä, mutta kappas vaan, ikuinen riepu hengitystietulehdus on tullut kylään!-_- Tällä kertaa tosin Kanelille.
Se ei onneksi näytä neitiä vaivaavan!

Kummasti myös May neiti on satuttanut itsensä. Toissapäivänä huomasin, että Mayltä puuttuu yksi etu tassun kynsi! Näyttäisi, että se on katkennut ihan lopusta! Kumma homma! Mitään kivun merkkejä Maybaby ei onneksi näyttänyt joten toivotaan, että kynsi paranee hyvin! Onko muilla ollut samanlaisia kokemuksia? Parantuiko kynsi hyvin?


Sitten ostoksiin! Näitä ei olekkaan tullut ikuisuuksiin (matkaboxia lukuunottamatta). Kaikki tuotteet on ostettu Teresalta, Teresan Marsumarketista! Marsut kaipailivat lisää herkkuja, itse, kun tykkään, että niitä aina on.
Joten tällaisia ostin! Oikealta vasemmalle:Snack Balls,Green nuggets,kuivatut porkkanat ja Hoikan herkun ikääntyville lemmikeille oleva ruoho seos!


Kaikkia muita olenkin ennen kokeillut (tosin eri merkeiltä) paitsi Hoikan Herkun ikääntyville eläimille oleva seos ja Snack Ballsseja. Yritän muistaa informoida tänne, että mitä marsut tykkäsivät, vaikkakin olen varma, että näistä tykätään!;)

Kiitos lukemisesta!:)                                 -Emilia ja marsut 

2 kommenttia:

  1. Minunkin marsulle Viiville on käynyt samoin kuin Maylle. Itsekkin siis huomasin ihan yhtäkkiä, että yksi kynsi puuttui kokonaan. Viivilläkään ei ainakaan mitään kipuja näyttänyt silloin olevan ja kynsi parani ja kasvoi tosi hyvin takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh! Kumma homma kyllä! Onneksi kasvoi takaisin normaalisti!:)

      Poista