keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Gorgeous guineas!!Osa 2

Moi!

Joka vuotinen Gorgeous guineas tilaus on taas saapunut! Jos teillä ei ole mitään hajua mikä on Gorgeous guineas, kannattaa käydä lukemassa viime vuoden GG postaus!
Tänään siis vuorossa osa två!
Tämä on jo kolmas kerta, kun tilaan, tyytyväisen asiakkaan merkki!
Taas tuli otettua pari uutta tuotetta joita innolla odotan taas käyttää!
Perus tuotteeksi tullutta Lice'n Easy shampoota ei tullut tänä vuonna tilattua, edellistä jäljellä ja niin on myös päiväystä. Tykästyin viime vuoden tilauksessa Super souffle creamiin ja Manuka&neem shampooseen joten ne tuli tilattua uudelleen.

Tässä tuotteet!
 Tässä koko tilaus yhdessä. Neljä tuotetta siis jälleen.

 Manuka&neem shampoo. Tykästyin tähän viime vuonna ja päätin tänä vuonna ostaa oikean kokoisen. Varsinkin talvella marsuilla saattaa olla vähän kuiva/hilseilevä iho, tämä auttaa siinä tehden turkista ihanan kiiltävän ja sopivan pehmeän!


Super souffle cream & Aloe vera soothe gel. Super souffle onkin viime vuodelta tuttu, tämä oli pakko tilata uudestaan. Erittäin hyvä tassu & (ulko)korva rasva!
Aloe vera soothe gel onkin uusi tuttavuus! Kuuluu rauhoittaa ihoa, jäähdyttää, vähentää ihon kuumuutta ja punoitusta. Hyvä siis kesälle ja Dahlian yli kuumeneville korville!
Rauhoittava, jäähtynyt ja auttaa

Toinen uusi tuttavuus on Coconeem melt. Tämä on siis tavallaan 'kova rasva' joka sulatetaan ennen ihoon/korviin laittamista. Tämä onkin trial koko eli matka-/kokeilukoko. Taas talvea miettien.


Yritän muistaa informoida tänne mitä varsinkin näistä uusista tuotteista tykkään!

Pian alkaakin blogi pursuta kesää!;) Pysykää siis kuulolla!!

Ensi kertaan!
                                        -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti