perjantai 12. toukokuuta 2017

Kuulumisia!!

Terve!
Kuulumis postausta ei olekkaan tullut aikoihin, joten nyt se tulee!

Kuvia blogissa ei ole hirveästi lähiaikoina näkynyt , tässä syy. Olen kuvien kanssa aika moinen perfektionisti. Jollekin muulle täydellinen kuva voi varmasti olla minulle ihan hirveä kuva. Kuvittelen päässäni minkälaisia kuvista haluan ja jos kuvista ei tule suunnitelmien mukaisia hermostun.  Kuvien ottamisesta on tullut suoraan sanoen tuskaista. Kun katson kuvia nään vain oman tuskani. Enkä halua muitten näkevän kuvissa tuskaa minkä minä näen.
Kun vertaa vuosi sitten ottamia kuviani nyt ottaminen kuviini voi nähdä aikamoisen eron. Nyt ajattelen , että mitä mietin , kun luulin kuvien olevan hyviä.
Muut odottavat kuvieni olevan hyviä ja myös se luo paineita. Kuvien ottamisen into ei ole suinkaan hävinnyt , mutta itse kuvien ottamisesta on tullut aivan kamalaa. Säätö valoboxien kanssa , saada marsut pysymään paikallaan , tarkka , liikkumaton , oikea kulmainen kuva on yllättävän vaikeaa saada.
Otan ehkä pikku taukoa kuvien ottamisesta, mutta voitte olla varmoja , että palaan kesällä toista paremmillakin kuvilla!;)


Aiheesta toiseen! Ostin marsuille uuden kuljetusboxin! Catit cabrio merkkisen ja tyylisen boxin!

Boxi on siis tarkoitettu kissoille , mutta toimii mainiosti esim. marsuilla ja kaneilla myös! Boxi on tilava ja extraa siinä on irrotettavat ruokakupit! Hyvä puoli on myös se, että etuosa ei ole normi ritilöityä vaan muovia, joten puupelletit tai purut eivät valu pois! Tulen luultavasti tekemään tästä arviointia, kun olen päässyt sitä testaamaan!:) Joten pysykää kuulolla!;)

Marsuilla on mennyt muuten hyvin ja ovat pysyneet edes hetken terveenä!*Koputtakaa puuta!* Innolla odottaen jo kesää ja ulkoilukautta!
En voi uskoa , että seuraava kuu on jo kesäkuu!!


Muuten! Jos joku ei ole vastannut kyselyihin(tietokoneella) blogin reunassa , käykäähän se tekemässä!! Ja jos joku täällä ei seuraa meitä vielä instagramissa, se on @unelmastatuleetotta.


Toivottavasti tykkäsitte kuulumisista ja kiitos lukemisesta!:)

                               -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti