lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kysymyksiä & vastauksia

Moi!Tässä postauksessa vastaan taas kolmatta kertaa teidän instagramissa lähettämiin kysymyksiin! Myös pariin kysymyksee mitä kysytään usein, vastaan nyt. Kiitos, taas kaikille kysymyksiä lähettäneille! :)


1.Mitä pellettiä marsusi syövät?

Marsut syövät Altromin pellettiä. Mutta nyt, kun sitä ei voi ostaa (tuholais ongelmia tehtaalla) ovat saaneet vähän sekoitettuna Brit pellettiä ja Burgess pellettiä.

2.Jos sinun pitäisi kuvata jokaista marsua yhdellä sanalla mitkä ne olisivat? 

Dahlia, diiva. Tietää oman arvonsa:D, Kaneli, leppoisa. Tullut myös vanhuuttaan. Zoella kiltti ja vikkelä. En pystynyt valita vain yhtä:'D. May ehdottomasti äänekäs, aina äänessä:D.Viima syöppö. Ruoka kelpaa tälle neidille;).

3.Mitä mieltä olet skinnyistä?

Ei pahalla kellekään, mutta ei oma lemppari rotu. En ole skinnyjä omistanut, joten en voi siitä kulmasta sanoa , mutta varmasti yhtä ihania hoitaa, ei vaan omaa silmää miellytä.

4.Mikä on sinun lempi marsu rotu?

Luultavasti self ja sheltie. Onhan tuo californiakin aivan ihana kyllä! Taaskaan, en tiedä minkälaista on sheltietä hoitaa, mutta super söpöjä kyllä ovat!

5.Mikä on paras pelletti marsuille  (minun mielipide)?


Minun mielestä Altromin on kyllä paras johon olen törmännyt.


6.Montako marsua haluaisit omistaa?

Hmm.... Tällä hetkellä 5 on hyvä. En kyllä oikeasti tiedä... Lisää haluan kyllä jossain vaiheessa, mutta en ole varma kuinka monta. 4 oli isoin määrä mitä osasin edes kuvitella ja nyt on jo 5. Vaikea kysymys!

7.Mitä mieltä olet siemenseoksista?

Meillä siemenseokset eivät toimineet, marsut valitsivat parhaat palat ja jättivät tärkeimmät syömättä. Olen kyllä 100% pellettien kannattaja!

8.Mitä mieltä olet väriaineista?

Luulen, että tässä tarkoitetaan, että mitä mieltä olen niistä marsujen ruuassa. Itse en ymmärrä miksi niitä pitää lisätä, enkä näitä anna marsuilleni.

9.Kuka on rauhallisin marsuistasi?

Varmaan Kaneli näin yleisesti. Mutta pesussa, kynsienleikkuusa ja korvien puhdistuksessa Kaneli käyttäytyy kuin rasavilli pikku marsu :D!  Joten niissä toimissa luultavasti Zoella.

10.Suosikki marsu instagram käyttäjä?

Ompas kyllä vaikea kysymys! Yksi aivan lemppareista täytyy kyllä olla @miepstheguineapig ! Aivan ihania-, hyvin otettuja- ja hyvä laatuisia kuvia!  @Miracle.piggies on myös yksi lemppareista! Monet kuvat on otettu marsujen puuhatessa(hyvä , että joku osaa tämänkin;)),täälläkin erittäin hyvä laatu ja suloisia kuvia! Lista vaan jatkuu ja jatkuu, mutta nämä kaksi ehkä ihan lemppareita!


11.Aika usein on kysytty , että aloitanko marsuille You tube kanavan , joten vastaan siihen täällä myös.

Tällainen on ollut suunnitelmissa jo pidemmän aikaa, mielellään  aloittaisin, mutta en voi luvata vielä mitään. Muistan infota tästä teille heti kun tiedän varmaksi!


Tässä olivat kysymykset! Ovatko nämä postaukset kiinnostavia vai kyllästyykö näihin jo? Ainakin itse on kiva vastailla teidän kysymyksiini!                             -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti