sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Marsujen ystäväkirja!

Moi!Sain muitten blogeja lukiessa inspiraatiota tehdä tämmöisen ystäväkirjan marsuille! Tähän laitetaan siis miten ne miettivät ja vastaisivat näihin asioihin! Ensimmäisessä osassa luvassa Kaneli!


Esittele itsesi: Moikka, olen Kaneli. Olen 6 vuotta ja Emilian vanhin marsu. Olen kyllä silti hyvässä kunnossa ja jaksan (jotenkin) juoksennella Mayn ja Viiman kanssa. May on tosi kova äänien ja siksi tykkään Viimasta enemmän. Olin asunut 3 ja puoli vuotta Viiman kanssa kunnes May muutti myös laumaan. En käy enää näyttelyissä sillä olen kuulemma jo aika vanha , mutta luulen , että olisin aina PPM 1 jos vielä kävisin!; )

Lempi ruoka on....Kurkku ja Romania salaatti! Kesällä voikukka ja heinä!!
Melkeinpä kaikki kuitenkin menee!:)

Lempi puuhaani on...Luultavasti syönti ja nukkuminen! Kuikuttaminen on myös erityisen mukavaa!

Mitä ette varmaan tienneet minusta...Muutin Emilialle 2 vuotiaana joten olen asunut 2 vuotta toisessa kodissa.

Mitä teen, kun kukaan ei näe...Luultavasti lattialla ollessa jyrstän oven kulmia ja kipitän kaura pussille! Häkissä nukun ja syön suurimman osan pelleteistä jos vaan kerkeän;).

Mitä pelkään eniten...korkeita ääniä ja muutenkin epämääräisiltä ja kummilta kuulostavat äänet pelottavat. Ja eläinlääkärieitä.


Inhokki puuhaa...kynsien leikkaus , korvien puhdistus ja pesu tietenkin! Miksi niitäkin pitää tehdä?!

Paras kaverini on....Luultavasti Viima , vaikka on Maybabykin ihan kiva.


Parasta on....Kun pääsee kesällä ulos ruohonleikkuriksi , syömään voikukkia, nauttimaan lämpimästä säästä. Ja, kun häkki on juuri puhdistettu ja siellä on niin kiva säntäillä edes takaisin!


Kertokaa kommenteissa jos haluatte kavereitteni (ja ei niin kavereitteni*tarkoittaen Dahliaa ja Zoellaa*) tekevän omat osat ystäväkirjaa!
Minusta tätä oli hauskaa kirjoittaa!:D                         -Kaneli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti