lauantai 11. helmikuuta 2017

Päivittelyjä!!

Moi!
Long time no see!
Taas!Pahoittelen taas postauksien ollessa vähissä.Edelleen syynä on sairastelu.

Dahlia kävikin eilen (pe) Eläinlääkärissä , loputtomien hengitystietulehduksien vuoksi.Kuten jo Facebookissa päivittelinkin , lääkäri suositteli jugurttia ja 2 x liian iso lääkkeen annostus joka olisi voinut viedä jopa eläimen hengen. Ilman minun - ja kavereitteni tietoutta olisi voinut käydä kehnosti. Jos epäilette jonkun olevan vinossa lääkärin määräyksissä muistakaa varmentaa asia joltain tietävältä, sillä jo pariin otteeseen on huomattu lääkärien tietämättömyys.
Loppujen lopuksi saimme kuitenkin lääkkeen jota menimme hakemaan!
Mutta jos emme olisi tienneet oikeaa annostusta tulevaisuus ei olisi kovin kirkas.
Vaikka onkin lääkäri voi silti kyseenalaistaa tämän toimet sillä hekin tekevät virheitä, tai eivät tiedä jotain asiaa.
Päivittelen tänne miten lääke alkaa auttaa!:)

Näyttelyistä!Toivoisin pääseväni paljon enemmän näyttelyihin kuin viime vuonna!Jos ei nyt alku vuodeestä niin lopusta ainakin! Niin kova himo näyttelyihin on jo !

Muille marsuille kuuluu hyvää!
Dahlia on taas aika laihassa kunnossa. Raukka:(

Postauksen teko vähän jäi kesken ja nyt on jo pari viikkoa alun kirjoittamisesta , mutta jatketaan D:n kuulumisista!  Dahlia sai maitohappobakteeria tippa muodossa kuurin aikana joten ruokahalu pysyi samana eikä mahakaan mennyt sekaisin! Lääke näytti tällä kertaa purevan ja toivotaan sen pysyvän näin! Laihassa kunnossa Dahlia edelleen siis on ja lihoittamista työstetään parhaillaan. Dahlia on ja on aina ollut aika nirso syömään ja aina tykkää syödä hitaasti. Edes lempi herkkuja ei uppoa saman verran kuin muihin (eli loputtomasti:D). Kuinka kummalta se kuulostaakaan , en usko , että syöminen on Dahlian lempi hommaa. Marsu siis kyllä syö , mutta esim.häkissä Zoella ehtii usein tulla syömään Dahlian ruuan , kun se on niin hidas ja se ei oikein auta Dahliaa. Jos jollakin on hyviä vinkkejä marsun lihoittamiseen, saa laittaa kommenttia!

Aiheesta toiseen ensi viikolla on vuoden ensimmäinen näyttely! Näyttelyyn on lähdössä May ja Zoella! Siskot pääsevät pitkästä aikaa näyttelemään! Maybaby on menossa 2x uml ja pettiin, Zoella on menossa vain petiin. Kuten arvata saattaa, en itse pääse näyttelyyn, mutta toivotan kaikille sinne meneville kivaa päivää ja parasta näyttely onnea!:) Kuten aiemmin jo mainitsin toivon , että näette myös minua mahdollisimman pian näyttelyissä!

Olempas unohtanut senkin mainita , että Kaneli on kääntynyt jo 6 vuotiaaksi sekä Zoella ja Maybaby ovat täyttäneet vuoden! Kirjaimellisesti vuosi sitten saimme pikku Zoen , tuntuu ihan hullulta , että siitä olisi jo vuosi! Zoellan vilkas ja kuikuttava luonne ei ole onnekseni vaihtunut vaikka koko onkin aika reilusti!:D Onneksi voin vielä todeta , että Dahlia ja Zoella ovat edelleen parhaat kaverukset vaikka tulevaisuus aluksi epäilyttikin.

Tässäpä taas päivittelyitä! Yritän saada aikaan enemmän postauksia tulevaisuudessa!:) Postaus toiveita saa myös jakaa!

Ps.käyttehän vastaamassa oikeassa sivussa olevaan kyselyyn, sillä se auttaa minua tietämään kuinka kauan teillä on ollut marsuja ja tehdäkkö postauksia aloittelijoille vai jo marsuja kauan omistaneille!


                   -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti