maanantai 20. helmikuuta 2017

Näyttelyitä... (Is there still hope...?)

Moi!
Tällä kertaa vähän erinlainen postaus...
Marsuni eivät ole menestyneet näyttelyissä kovinkaan hyvin viimeaikoina.
Yleensä haluan pitää blogin positiivisena ja 'näytän vain voitot ja hienot osat tätä harrastusta'. Mutta jos asiat eivät ole aina niin, miksi jakaa vain hyvät tulokset ja hyvät osat harrastusta?

Aloitetaan sillä, että kyllä, olen kilpailu henkinen. Yritän aina olla iloinen voittajille ,mutta joskus hankaloin tämän kanssa, sillä vaikka kuinka hyvin kavereillasi menee , entäpä omat marsusi? Ne jotka ennen voittivat kerta toisen jälkeen?
Tiedän , että aina ei voi voittaa tai sijoittua,mutta tässä ei ole kyse parista kerrasta vaan koko viime vuodesta ja tämän vuoden alusta.
Kyllä , olen sairas , mutta teen töitä marsujen puunaamiseen ihan yhtä paljon kuin ennenkin jos en jopa enemmän. Kaikki ne tunnit jotka pinnistelen läpi uskoen , että kova työni tullaan vielä palkitsemaan, heitetään bussin alle...
Tiedän , että odotukseni ovat kovat,  mutta
nämä marsut ovat sijoittuneet ennenkin , tiedän, että ne pystyvät siihen yhä. Laitan kaiken sen painon ja syytteet omille niskoilleni, kun marsuni eivät menesty. Mitä teen väärin nyt? Oliko ne kerrat, kun marsuni menestyivät vain 'hyvää tuuria'?
Onko marsujeni tilalle tullut parempia korvaamaan ne?
Olenko syntynyt vain häviämään ja katsomaan sivusta, kun muut voittavat?
Olin iloinen marsujeni puolesta viikkoja ja kuukausia , kun ne menestyivät...

Asia mitä en käsitä on  (varsinkin pet luokassa) , että arvostelu lapuisssa kaikki vaikuttaa olevan ok , saan hyvät pisteet , pikkukohdista täydet pisteet... Siihen on syy , miksi marsuni eivät menesty.. Mikä se on? Kuulisin mieluummin, että marsussani on kaikki vikana kun sen,että kaikki on 'fine' ja ei syytä miksi marsu ei sijoitu. Esimerkiksi marsuni on saanut 98 pistettä eli todella hyvät , eikä mitään valituksia , mutta silti kumaan piti tyytyä... Haluan parantua , haluan tietää , että kun nyt ei sijoitettu, mitä sitten tarvitsee , että sijoittuu?
Vuosien kuluessa kuuluu kehittyä ei kulua. Joten kysymys kuuluu: Mitä teen väärin NYT?
Nyt varmaan mietitte , että miksi edes kerron tätä, no haluan näyttää,että kaikki ei suinkaan ole aina ihanaa, mahtavaa ja voitokasta kuten se joskus siltä näyttää. Ja haluan kuulla myös onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia ja miten selvititte ne?

Loppujenlopuksi voittaminen ei tietänkään ole kaikki kaikessa, mutta tältä minusta on tuntunut jo vähän aikaa...


(Ps.toivon , että ymmärrätte mitä tarkoitan , enkä sitä , että valittelen vain turhan takia!)

   

                        


                                                          -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti