lauantai 2. heinäkuuta 2016

Päivittelyjä!:)

Moikka


Tiedän TAAS kerran päivittelyjä sanokaa vaan kommenteissa jos nämä alkaa jo kyllästyttää!:D

Voi voi , Dahlia raukkaa!Dahlia siis taas sairasteli....
Hengitystietulehdus tällä kertaa ja aloitin antibiootin noin viikko sitten ja on onneksi hyvin auttanut niinkuin aina! *Koputtakaa puuta*

Se siitä ja kivempiin juttuihin!Käytiin viime viikolla Haaparannassa, Ruotsissa!Ja siellä on sellainen eläinkauppa kuin Djur Magazinet! Siellä on tosi kivoja juttuja marsuille!Joten voisin niitä nyt vähän näyttää ja sanoa , että mitä marsut pitivät:).

 Ekaks Fit Bits ! :) Pystyin jo vähän arvaamaan ,  että marsut tulee tykkäämään näistä sillä on näitä (mutta eri merkkiä) syöneet ennenkin ja kovasti tykänneet!Ovat siis sellaisia heinä kakkuja voin laittaa kuvan alas!
Valitettavasti vähän huono kuva , mutta eiköhän tuosta saa jotain selvää!:D

Trixien pallo!Noihin reikiin voi siis laittaa tuoreita!En ole sitä vielä kerennyt kokeilemaan , mutta marsut ovat ihan tykänneet tuota jyrsiä ilman tuoreita!Tooosi paljon kyllä tykkäsivät vaikka näin vähän yllätykseksi tulikin!
Taas Trixie , Nature Snack.Näitä olen ostanut ennenkin ja tiedän marsujeni rakastavan näitä!Eli siis tuollaisia heinällä ja porkkanalla päällystetty paju tikkuja.
Viimeiseksi tällainen "kiipeily/jyrsittävä teline".
Tätä olen pitänyt vasta Zoëlla ja Dahlialla.Näyttivät tykkäävän ja Zoë vähän kiipeilevänkin!

Noitten lisäksi ostin häkin alle 4 isoa tavara laatikkoa ja 2 pikku laatkkoa marsujen herkuille Ikeasta.Sekä pelleteille kannu , mutta niistä ei ole kuvaa , koska olisiko se ollut noh...Vähän tylsää?:D


Sitten blogikirppiksessä on uusi tilaus tuote käykäähän tsekkaan!Pahoittelen sen , että edes tämän ensimmäisen tilaus tuotteen tulossa myyntiin meni odotettua kauemmin!

Olen vieläkin "vähän" sairastellut  , mutta siitä en halua puhua enempää täällä blogin puolella sillä se ei kuulu kaikkien kuultavaksi ja tämä on marsublogi eikä niinkään minuun liittyvä blogi!:) Toivottavasti ymmärrätte!:); )

Nyt yritän alkaa kunnolla laittamaan postauksia tänne useampaan kertaan viikosta , mutta yksi tosi kiva juttu on myös tapahtunut!
Nimittäin aloin kirjoittaa myös toista marsublogia (sen) blogin alkuperäisen kirjoittajan ,Elisan kanssa!Blogin voi löytää seuraavasta linkistä ja kannattaa käydä katsomassa! Cavy-Dreams.blogspot.fi

Sinne tulee luultavasti vähän enemmän "opetus" (tai sellaisia auttavia postauksia) tapaisia postauksia!:)

Säät ovat suosineet ja marsut ovat päässeet jo useaan otteeseen ulos!

Haluaisin vielä kysyä , että Muistatteko sen Gorgeus guineas tilauksen esittely postauksen?  En ollut käyttänyt niitä 2 tuotetta aiemmin ja sanoin , että voin tehdä niitten arvioinnista sitten eri postauksen.Noh , mietin , että haluatteko niistä ihan kunnon erillisen postauksen vai ,että kerron pari lausetta tällaisessa "kuulumis" postauksessa?
Kertokaa kommenteissa sillä haluan blogini olla miellyttävää luettavaa teille!

Vielä viimeiseksi , että tuolla sivulla oli se kysely "Pidätkö tästä blogista?" Niin jos vastasit "Ei ole ihan minun tyyliäni" niin kerrothan minulle jos et pidä jostain (tietty esim.värit ovat maku asioita) , mutta jotain jota en ehkä itse hoksaa ja sen voisi parantaa? Kertokaa ihmeessä! En loukkaannu muistutuksista tai vinkeistä!:)

Okei , tästä postauksesta on tullut super pitkä toivottavasti jaksoit lukea:'D .

Kiitos kun luit ja ensi kertaan!;)


                            -Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti