lauantai 2. huhtikuuta 2016

Arviointi

Moikka!
Tällä kertaa tulee postaus jossa arvioin Faunatar kaupasta ostettujaa Immune support tabletteja ja Urinary support tabletteja.
Postausta siis pyydettiin Instagramissa ja olin myös itse ajatellut tekeväni jossain vaiheessa tällaisen:).
Mennään suoraan postaukseen--->
Tässä kuva tuotteista.
Ja tabletit ovat purkin edessä.
Elikkä kerron aluksi tableteista.
Ostin ne siis Faunatar kaupasta ja yksi purkki maksoi 14.90€.Aluksi ostimme vain Immune supportin, mutta he ilmoittivat , että sillä oli mennyt jo päivä. Mutta he sanoivat, että ne eivät mene tuona päivänä oikeasti pilalle , koska ovat kuivattuja.
Joten suostuin ja saimme Urinary support tabletteja kaupan päälle.
Ja ostin siis Immune support tabletteja, koska Dahlialle tulee helposti hengitystietulehdus joten päätin näitä kokeilla. Immune support tabletit auttavat siis vahvistamaan vastustuskykyä.Myös Kanelille olen näitä antanut , koska Kaneli on jo vanha eikä sillä ole varmasti niin hyvä vastustuskyky kuin nuoremmilla marsuilla.
No annoin näitä marsuille ja Dahlia ja Kaneli ovat juuri vähän nirsompaa sorttia joten mietin , että pitäisikö marsut niistä yhtään.
No yllätykseksi kummatkin tykkäävät näistä erittäin paljon! 

Kuten varmaan muistatte Dahlialla oli talvilomalla virtsateiden tulehdus juuri kun hoitajalle en antanut Immune support tabletteja mukaan...
Joten voi olla , että näillä oli jonkin laista vaikutusta kun heti kun ei enää käyttänyt joku sairaus iski.
No nuo Urinary support tabletit ovat tarkoitettu virtsateiden terveenä pitoon joten annoin noita sitten Dahlialle samalla.En osaa sanoa , että auttavatko nuo kun samaan aikaan oli antibiootti kuuri.
Joten antaisin näille ⭐⭐⭐  tähteä viidestä:).
Voin kyllä suositella muillekin!!!:)


-Emilia ja marsut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti