sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kuulumisia!

Moi!


Eli pitkään aikaan en ole tehnyt pelkkää kuulumisia postausta joten nyt on jotain kuulumisiakin.
Tällä viikolla piti alunperin tulla toinen postausta, mutta se siirtyi nyt ensi viikolle ajan loppuessa.

Marsut ovat kotiutuneet hyvin uuteen häkkiin. Kaikki osaavat jo hyppiä toiselle puolelle häkkiä.Ja kaikki näyttävät pitävän häkistä erittäin paljon!

Zoellaakaan ei jännitä enää yhtään ja tulevat Dahlian kanssa edelleen hyvin toimeen!:)
Zoella on myös kasvanut jo vinhaa vauhtia ja painoi eilen 435grammaa. Zoen kanssa jatkamme harjoittelua käsittelyssä , mutta  parannusta on jo tullut!

Sitten kuten olette varmaan jo huomannut blogiin on tullut uusi banneri! Oli yllättävän vaikeaa pitää nämä neljä marsusta paikallaan , mutta tämä mielestäni on ihan kelpo kuva! Oli se kyllä työn ja tuskan takana saada  tämä tähän. Ensinnäkin täällä oli tosi hidas netti ja kuvien lataamisessa tietokoneelle kesti 2h. Ja kun kaiken muun  lisää kesti tämän tekemisessä noin 4h....

Tilasimme ox bown urinary support ja immune support tabletteja joitten kuuluu autaa eri ongelmissa marsuilla. Immune supportin kuuluu auttaa vastustuskyvyssä ja toisen vatsa ongelmissa.
Marsut näyttivät tykäävän niistä. En osaa vielä sanoa ,että auttavatko ne ,mutta suunnitelmissa on ,että tekisin arvioinnin niistä tänne blogiin kun olen niitä vähän aikaa käyttänyt ja voin arvioida auttavatko ne oikeasti vai ei.


Tässäpä vähän marsulamme kuulumisia. Toivottavasti tykäsitte postauksesta!:)

                                                -Emilia ja marsut 


                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti